KERESKEDELEM

MIVEL KERESKEDÜNK?

Az S-TÉR Kft. több területen folytat kereskedelmi tevékenységet. Kültéri játszó-, fitnesz- és sporteszközök forgalmazása mellett öntött gumi, műfüves burkolatok, utcabútorok és kültéri berendezések értékesítésével foglalkozunk. Fontos számunkra a pontos, precíz munkavégzés és a minőségi alapanyagok felhasználásával készített termékek forgalmazása.

Cégünk a svéd HAGS és a német Berliner játszóeszközök és utcabútorok kizárólagos magyarországi forgalmazója. A közkedvelt termékeket világszerte, több mint 80 országában használják. A legnépszerűbb termékeink között található EUROTRAMP trambulinok kifejezetten játszóterekre kifejlesztett játékok.  A 30 féle színben választható angol Playtop öntött gumiburkolatot cégünk 2012 óta forgalmazza, mely a játszótereken, futó- és sportpályákon egyre nagyobb teret hódít vízáteresztő öntött gumiburkolat ütéscsillapító felületként.

Kiemelt partnereink

HAGS

A svéd HAGS a világ egyik vezető játszótéri eszköz gyártója több mint 70 éve. A játszóeszközök fejlesztése során szem előtt kell tartani az a szempontot, hogy érdekes, izgalmas, ösztönző hatású játszótéri környezetet hozzunk létre, amelynek kockázatait a gyermekek megértik és képesek megbirkózni azokkal. Fontos, hogy a játszótér és a játszótéri eszköz kihívást jelentsen a gyerekek számára. A játszószerek kidolgozásánál ugyanakkor a gyerekek biztonsága és a játszva tanulás az elsődleges szempont. A HAGS játszótéri berendezéseinek szerkezetére és anyagfelhasználására az abszolút biztonság, tartósság és megbízhatóság jellemző.
Főbb termékcsoportok: játszótéri berendezések, multifunkciós sportpályák, kültéri fitnesz berendezések, kutyafuttató gyakorlóelemek, kültéri bútorok, EZ-Dock mobil kikötőelemek és stégek

Berliner

A Berliner a világ első, kötélből készített játszóeszköz gyártója. A gyermekek számára a kötélmászó játékokat a hetvenes évek elején fejlesztették ki. A játszóeszköz gyártásban szerzett egyedülálló, mintegy 50 éves tapasztalattal és a magas minőségű köteleikkel mára az egyedi kötélből készült játékok igen széles skáláját gyártják, amelyek természetesen megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak és emellett igen hosszú élettartamúak.

EUROTRAMP

A német EUROTRAMP a világ vezető trambulingyártója több,  mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik. Professzionális trambulinoktól a szabadidős trambulinokig minden megtalálható kínálatukban. Ezek a földbe süllyesztett különböző méretű és formájú trambulinok a gyerekeknek és a felnőtteknek is kiváló szórakozási és testedzési lehetőséget biztosítanak. Kis helyigény – nagy szórakozás!

Playtop

Az angol PLAYTOP több, mint 30 éve foglalkozik öntött gumiburkolatokkal, mára egyike a világ vezető játszótéri öntött gumiburkolatot gyártó cégeinek. A nagy színválasztéknak és a tetszőleges formák kialakításának köszönhetően, manapság a játszótéri és egyéb közterületi gumiburkolatok megjelenésének csak a fantázia szab határt. 2005-ben a PLAYTOP egyedülálló megállapodást kötött a világ egyik vezető sportruházat gyártójával a NIKE-val, így részt vesz a cég használt sportcipő újrahasznosító programjában is. Ennek lényege, hogy a használhatatlan cipők gumitalpát ledarálva újrahasznosítják. Ez az őrlemény alkotja a PLAYTOP NIKE GRIND burkolatok felső rétegének 82 %- át.
Főbb termékcsoportok: Ütéscsillapító burkolat, PLAYTOP gömbök, PLAYTOP sétányok, 3D gumiállatkák

További partnereink